11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti Mayısta da muhtaçları sevindirdi

 

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi düzenli olarak yaptığı yardımlara Mayıs ayında da devam etti.
Şube bünyesinde faaliyet yürüten Yardım Komisyonu Mayıs ayında muhtaç ailelere gıda ve giyim
yardımında bulundu.

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi düzenli olarak yaptığı yardımlara Mayıs ayında da devam etti.

Şube bünyesinde faaliyet yürüten Yardım Komisyonu Mayıs ayında muhtaç ailelere gıda ve giyim  yardımında bulundu.

 

AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu, Mayıs ayı yardımını muhtaç ailelere

ulaştırdı. Komisyon Mayıs ayında yaklaşık 50 aileye gıda ve giyim yardımını ulaştırdı.Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yardım Komisyonu Başkanı Suat Nogay, "Mayıs ayı yardımını fakir ve muhtaç ailelerimize ulaştırdık. Bu ay gıda ve giyim paketleri ile ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Tabu her zaman söylediğimiz gibi yardımlarını yapan zengin ile yardıma muhtaç fakir aileler arasında köprü vazifesini gördük.

 

Bu ay yaklaşık olarak 50 ailemize ulaştık.

 

Allah herkesten razı olsun” dedi.Yardımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Nogay, "Batıdaki insanlar bize telefon açarak,bizim topladığımız yardımları ulaştıracağımız fakir bulamıyoruz, diyorlar.

 

Doğu ve Güneydoğu bölgesinde daha çok muhtaç aile bulunuyor, diyerek yardımlarını bize ulaştırmak istiyorlar. Ulaşmak isteyen insanlarımız 0546 561 10 69 nolu telefondan bize ulaşarak fakir insanlarımıza yardımlarını gönderebilirler.

 

 

İmkanı olan batıdaki hayırseverlerimiz bölgemize gelip yardımlarını bire bir dağıtmaları daha makbul geçecektir. Şimdiden yapılacak olan yardımların Allah-u Teala katında makbul olmasını diliyoruz.”

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.