11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI PROTOKOLÜ KAHVEHANE DE VATANDAŞLARLA ÇAY İÇTİ

Ağrı protokolü teravih namazı sonrasında esnaf ziyareti sonrasında kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içti.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, AK Parti Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, MHP Eski Milletvekili Nidai Seven, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve beraberindekilerle Cumhuriyet Caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Daha sonra Eski Van caddesinde bir kahvehanede vatandaşlarla çay içen Vali Tekinarslan ve beraberindekiler vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar yetkililerin vatandaşın içinde olmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Abdulbaki Demir isimli bir vatandaş, “Sayın Valimizi sürekli olarak halkın içinde görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu gün Valisi, Milletvekili, Belediye Başkanı, iktidarı muhalefeti bir arada ve halkın içinde. Bu çok güzel bir tablo. Allah bozmasın” ifadelerini kullandı.

Devletin milleti için var olduğunu söyleyen Vali Tekinarslan, “elbette birlikte olacağız, yanınızda olacağız. Biz sizlere hizmet etmek için buradayız” diye konuştu.

Vali Tekinarslan, gece saatlerine kadar boyacılık yapan çocukları yanına çağırarak kendilerine harçlık verdi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, kendilerini evlerine gönderdi.

Daha sonra Erzurum Caddesini gezen protokol üyeleri gece saatlerine kadar çarşıyı gezdiler.


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.