27 Nisan 2019 Cumartesi 17:04
Ağrı Semerkant M.T.A.L. Öğrencilerinden Anlamlı Turnuva

Ağrı Semerkant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri her yıl gibi gelenekselliştirdiği anlamlı halı saha turnuvasını bu sene de düzenliyor.

Ağrı Semerkant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ramazan ayında yardıma muhtaç aileler için Beden Eğitimi Öğretmeni Alper Tunga KAYA öncülüğünde her yıl geleneksel hale gelen sınıflar arası halı Saha turnuvasını bu yılda da düzenliyor.

Bu yılda yapılacak turnuvaya katılım sağlayacak takımlar belli bir miktar para vererek turnuvaya katılıyor.

Gerçekleşecek turnuva da dereceye giren takımlara ödülleri verilecek.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Turnuvaya katılım sağlayan öğrenciler, katılım için verilen paraları toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında dağıtmak üzere ramazan kumanyası hazırlayıp veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semerkant 2019-04-27 18:22:59

Emeğinize Sağlık

Avatar
semarkant veli 2019-04-27 20:16:25

bırakın bu palavra haberleri.o okulda okuyan ihtiyaç sahibi hangi öğrenciye yardım edilmşki şuana kadar.herkesi tanıyoruz.ayıptır kandırmayın milleti