18 Eylül 2017 Pazartesi 13:13
Ağrı'ya Müjde! Doğalgaz'ın İlk Ateşi Yandı

Türkiye genelinde yapılan ölçümlerde, havası en kirli il olarak açıklanan Ağrı'da , 15 Mart 2017 tarihinde Batıkent'e atılan temel ile başlatılan doğal gaz çalışmaları sonuç verdi ve bu gün Ahmed-i Hani Caddesinde Ağrı Valiliği önünde ki doğalgaz ateşi Aksa Ağrı Doğalgaz yetkili müdürü Engin Yazıcı, alt yapı müteahhiti Mir Yapı Enerji Doğalgaz olarak yetkili Osman Kaya ve Aksa Enerji Yetkilileri tarafından ilk ateş yakıldı.

Aksa Doğalgaz Yetkili Müdürü Engin Yazıcı ; Aksa Ağrı doğalgaz 1. Etap altyapı çalışmaları tamamlanmış bulunmaktadır. 17.09.2017 tarihi itibari ile Ağrı Valiliği önünde gaz vanası açılarak meşale yakılmıştır.

3 etapta bitmesi planlanan doğalgaz bu yıl itibari ile Üniversite, Toki'lerin tamamı, Şirinkent, Batıkent ,Sanayi mahallesi, Fırat mahallesi, Bey sitesi gaz kullanımına hazır hale getirildi.

''Gelecek yıl Fevzi Çakmak, Abide mahallesi, Fırat mahallesi...''

Gelecek yıl Fevzi Çakmak, Abide mahallesi, Fatih mahallesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesi, Kazım Karabekir mahallesinin bitirilmesi hedefleniyor.Büyük açılış için sayın Ağrı Valimiz Süleyman Elban'ın bununla ilgili iler ki günlerde basın açıklaması yapması bekleniyor. Engin Yazıcı, Aksa Ağrı doğalgaz ailesi olarak yapım süresi içersinde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileriz dedi.

agriya-mujde!-dogalgazin-ilk-atesi-yandi.jpgagriya-mujde!-dogalgazin-ilk-atesi-yandi-001.jpgagriya-mujde!-dogalgazin-ilk-atesi-yandi-002.jpgagriya-mujde!-dogalgazin-ilk-atesi-yandi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.