08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:49
Ağrı’da 20 yıllık altyapı sorunu Başkan Sayan'ın talimatıyla çözüldü

Ağrı’da 100. Yıl Mahallesi 1273 ve 1277 sokaklarında 20 yıldır çözülmeyen, iş makinelerinin uğramadığı yerde Başkan Sayan’ın talimatları ile Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne
bağlı ekiplerin yoğun çalışması sonucunda bu sokakta bulunan vatandaşların altyapı sorunu çözüldü.

Ağrı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu gündem itibaren sürekli saha çalışmalarının içerisinde yer alan Başkan Savcı Sayan, kent merkezinde iş makinelerinin girmediği sokak adeta bırakmadı.

Kentin dört bir yanında devam asfalt çalışmalarının yanı sıra Başkan Sayan’ın direktifi ile tüm ekipler 7/24 çalışmalarının başında.

100 Yıl mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Yıllardır buralara kimse el atmadı. Mahallemizin bir yanında altyapı çalışması, bir yanında asfalt
çalışması diğer bir yanında park bahçeler, temizlik. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.