24 Ocak 2021 Pazar 11:19
Ağrı’da 85 Üstü Vatandaşlarımız Evlerinde Aşılanacak

Ağrı’da 85 Üstü Vatandaşlara Evlerinde Covid-19 Aşıları yapılmaya başlandı

Salı günü itibarıyla da huzurevlerinde ve bakım evlerinde kalan vatandaşlarla bu vatandaşların bakımında görev alan personelin aşılanmasına başlandığını anımsatan Koca, 90 yaş üzerindeki vatandaşların da aşılanmasına salı günü başlandığını bildirdi.

Koca, sağlık ekiplerinin 90 yaşından büyük vatandaşların evlerine giderek aşı uygulamasını yaptıklarını kaydetti.

85 yaş üzerindeki vatandaşlarımız evlerinde aşı olacak

Aşılama kapasitesinin her geçen gün artacağını ifade eden Koca, "Bilim Kurulumuzun yaptığı değerlendirmeyle perşembeden itibaren 85 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlanacaktır.

85 yaş üzerindeki vatandaşlarımız da evlerinde aşı olacaklar. Evlere aşı için giden ekibimizde hekim ve uzman sağlık personeli tam teçhizatlı olarak hazır bulunmaktadır.

Aşı uygulama süresini artırsa da bu gruptaki vatandaşlarımız için en uygun şartlarda aşı yapılmasından yanayız." değerlendirmesini yaptı.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda;

"Değerli Vatandaşlarımız ;

85 yaş ve üzeri vatandaşlarımız Alo 182 hattı / MHRS Web - Mobil uygulaması üzerinden randevu alarak evlerinde aşı olmayı talep edebilecekleri gibi, aile hekimliklerinde ve hastanelerimizdeki aşı odalarından da aşılarını yaptırabileceklerdir.

Lütfen aşı olmak için randevu almayı unutmayın...

Aşılama işlemleriyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Covid-19 Aşı Bilgi ve Danışma Hattımızı (0472) 216 67 20 arıyarak bilgi alabilirler."

Son Güncelleme: 24.01.2021 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.