19 Mart 2020 Perşembe 10:19
Ağrı'da Belediye Halk Otobüslerinde korona virüsü önlemleri

İlk defa Çin'de ortaya çıkan ve dünyanın bütün ülkelerine hızla yayılan Korona virüsüyle ilgili önlemlerini arttıran Ağrı Belediyesi, bu kapsamda önlemler almak amacıyla toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken bir yandan da otobüs şoförleri hijyeni sağlamak ve virüse karşı tedbir almak amacıyla toplu taşıma araçlarının içerisine temizlik ürünleri bulundurarak gelen yolculara kolonya ikramında bulunuyor.

Ağrı Belediyesi olarak araçlarımızda hijyeni sağlamak için her akşam dezenfekte ederek gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden halk otobüsü şoförü Doğan Aydemir, "Ağrı Belediyesi olarak yolcularımıza kolonya tutuyoruz.

Araçlarımız sürekli dezenfekte ediliyor. Her akşam gereken önlemleri alıyoruz. Hizmette sınır yok bizde. Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz.

Ayrıca yolcu olsun, yakını olsun, hastamız olsun acil bir durumda hastanelere yetiştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.03.2020 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.