16 Haziran 2017 Cuma 00:19
Ağrı'da Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü kutlandı

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü

AĞRI - Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla Ağrı'da tören düzenlendi.

Jandarma Genel Komutanlığı, milletin, engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu belirten Sel, "Türk Milletinin sonsuz güvenine mazhar olan Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana, günlük yaşamın her anında ülkemizin her noktasında gece, gündüz, soğuk, sıcak, yağmur, çamur demeden halkın hizmetinde olmuştur." dedi.

Jandarma Teşkilatı'nın, vatan toprağı üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyetinin gücü ve teminatı olduğuna işaret eden Sel, şöyle konuştu:

"Kahramanca canı pahasına her türlü zorlu koşullarda en zor arazi kesimlerinde teröristle mücadele harekatı icra eden jandarma, emniyet teşkilatımız ve diğer kurum ve kuruluşlarla tam bir koordine içerisinde, bağrından çıktığı milletinden aldığı destekle fedakarca görev yapmaktadır. Jandarma teşkilatı, onurlu seviyede, emek, gayret ve alın terleri bulunan saygıdeğer komutanlarımıza ve değerli mensuplarımıza müteşekkiriz."

Konuşmanın ardından, il genelinde yıl dönümü nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim alanlarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Program, köpek timi gösterileri, araç, silah ve teçhizatın tanıtıldığı serginin gezilmesiyle son buldu.

Programa Vali Musa Işın, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Sacit Sabuncu, Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, daire amirleri, askeri personel, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

agrida-jandarma-teskilatinin-kurulusunun-178.-yil-donumu-kutlandi.jpgagrida-jandarma-teskilatinin-kurulusunun-178.-yil-donumu-kutlandi-001.jpgagrida-jandarma-teskilatinin-kurulusunun-178.-yil-donumu-kutlandi-002.jpgagrida-jandarma-teskilatinin-kurulusunun-178.-yil-donumu-kutlandi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.