25 Ocak 2018 Perşembe 16:11
Ağrı’da kick boks dalında Öykü Çağla Alıcıaslan madalya kazan ilk sporcu oldu

Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’na Ağrı’dan katılan sporculardan Öykü Çağla Alıcıaslan light contact stilinde 70 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak Ağrı tarihinde madalya kazanan ilk sporcu oldu.

Antalya’da 8-14 Ocak’ta düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’na Ağrı’dan 10 sporcu katıldı.Sporcular, müsabakalar sonunda üç ikincilik ve üç üçüncülük elde ederek, 6 madalya ile kente döndü. Şampiyonada kick light stilinde mücadele eden Yusuf Salman 57 kiloda ikinci, Serhat Akçay full contact stilinde 57 kiloda ikinci, low kick te üçüncü oldu. Mehmet Aktaş 51 kiloda K-1 stilinde ikinci oldu. Abdulkadir Aslan 60 kiloda full contact stilinde üçüncü oldu. Öykü Çağla Alıcıaslan ise light contact stilinde 70 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Ağrı’dan ilk defa bir bayan kick boks branşında resmi müsabakalarda madalya kazandı.

İl Müdürü Alp, başarılı sporcuları tebrik etti

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda başarılı sporcuları ve Kick Boks antrenörü Hüseyin Oflaz’ı makamında kabul ederek tebrik etti.

Alp burada yapmış olduğu açıklamada, “Ağrı ilimizde kick boks branşından başarı çıtası her geçen gün yükseliyor. Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri de çok mutlu ediyor Başarılarının katlanarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz. İl Müdürü Alp bayan sporcu Öykü Çağla Alıcıaslan’ın başarısına da değinerek, Öykü kızımız Ağrı’da bir ilke imza atarak Türkiye üçüncülüğü madalyasını kazandı. Umarım bu başarı spora başlamak isteyen kızlarımıza örnek olur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.