11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA KORKUNÇ TİCARET

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, 14 yaşında bir kız çocuğunun ailesinin borcuna karşılık 60 yaşındaki bir kişiye verilmek istendiğini belirterek savcılığın olayı el koyduğunu açıkladı.

 

Vali Yerlikaya eşi ve onun ailesi tarafından şiddet gördüğü iddiasıyla 26 Temmuz'da, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Melek Karaaslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.


'HANGİ ZAMANDA YAŞIYORUZ'

 

Hamur ilçesine bağlı Çağlayan köyüne giden Yerlikaya, kurulan taziye çadırında gazetecilere kendilerine intikal eden bir olayı da anlattı.

 

Söz konusu kız çocuğunun 60 yaşındaki şahsa verilmeden evden kaçtığını bildiren Yerlikaya, şunları söyledi: "14 yaşında bir kız çocuğu, bir borca karşılık 60 yaşındaki vatandaşımıza babası tarafından veriliyor.

 

Daha verilme olmadan kız evden kaçıyor, bu da bize intikal ediyor. Başsavcılığımız şuan olaya el koydu. Hangi zamanda yaşıyoruz? Bunlar halen, bu zamanda oluyor mu diye bizim aklımız almıyor.

 

Çocuk yaşta bir kızcağızı, ekonomik bir nedenden dolayı nasıl başkasına veriyoruz. Vicdanımız el vermiyor. Bunu söylerken bile zorlanıyoruz." 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.