11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI’DA ‘MESLEKİ KARİYER VE MOTİVASYON’ SEMİNERİ

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki lisesi öğrencilerine yönelik “Mesleki Kariyer ve Motivasyon” semineri düzenlendi.

 


Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan seminere, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Çivitci, Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Eğitimi Bölümü Başkanlığı’ndan Doç. Dr. İlkay Ulutaş, şube müdürleri Neriman Karakoç ve Özlem Çeçen ile meslek liselerindeki öğrenciler katıldı.

 

 

 

Seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, meslek liselerinin önemini anlattı. Başak’ın konuşmasının ardından Gazi Üniversitesi tanıtım sunumu yapıldı. Daha sonra Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Çivitci ve Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Eğitimi Bölümü Başkanlığı’ndan Doç. Dr. İlkay Ulutaş tarafından 10, 11, ve 12. sınıflara 2 seans olmak üzere 800 mesleki lisesi öğrencisine “Mesleki Kariyer ve Motivasyon” semineri verildi.

 

 


Seminer sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Prof. Dr. Şule Çivitci ve Doç. Dr. İlkay Ulutaş’a plaket ve İshakpaşa Sarayı tablosu hediye etti.


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.