11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI’DA MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

 

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan başkanlığında Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan ‘Milli Eğitim Danışma Kurulu’ toplantısına Belediye Başkanı Hasan Arslan, Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, kurum müdürleri, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, 2012-2013 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaları anlattı. 2012-2013 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, örgün ve yaygın eğitimin, bölgenin istek ve ihtiyaçlarına, istihdam durumuna ve özelliklerine göre ilgili kurullarla işbirliği yapılarak yönlendirilmesi, planlanması ve yürütülmesine ilişkin yapılan çalışmalar, eğitim öğretimin kesintisiz ve eksiksiz yürütülmesi için alınan önlemler, bölgedeki eğitim kurumları arasında gerçekleşen işbirliği ile koordinasyonu ve alınacak yeni önlemler, eğitim kurumları dışında, bölgenin eğitime ayrılacak tüm potansiyel kaynaklarının seferber edilmesine yönelik yapılan çalışmalar, 4+4+4 zorunlu eğitimine göre 2012-2013 eğitim- öğretim yılında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, insan kaynağı olmak üzere diğer kaynakların eğitim kurumları arasında ayrım yapmaksızın verimli, etkili ve ortak kullanımının sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalar, başarısız olan öğrencilere yönelik alınacak olan önlemler konuları görüşüldü.

Eğitim bölgesinde yüksek öğretim kurumlarıyla işbirliği yapılan konuların gözden geçirilmesinin ardından katılımcıların görüş ve tavsiyeleri alındı. Daha sonra alınan kararlar tutanak haline getirildi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.