11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrıda Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı ; 3 ölü, 11 yaralı

 

Ağrı Patnos'ta öğrencileri taşıyan öğrenci servisi otomobille çarpıştı. Kaza da otomobilde bulunan 2 kişi ile servis şoförü hayatını kaybetti.

Ağrı Patnos'ta öğrencileri taşıyan öğrenci servisi otomobille çarpıştı. Kaza da otomobilde bulunan 2 kişi ile servis şoförü hayatını kaybetti. 



Patnos'ta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası halı saha maçından dönen Dedeli Yatılı Bölge Ortaokulu servisi, Patnos merkezden Dedeli köyüne giderken, Erciş’ten Patnos istikametine giden Sena Güler yönetimindeki 04 P 5527 plakalı özel araçla Değirmendüzü köyü mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada okul servis şoförü Fikret Yıldız ile karşı taraftan gelen araçta bulunan araç şoförü Sena Güler ve eşi Güler Güler olay yerinde hayatını kaybetti



Öğrenci servisi içinde bulunan 11 öğrenci de yaralandı. Öğrencilerden Melik İşler ,Ömer Karakaya Ağrı Devlet Hastanesi'ne, Ayhan Şeker ise Van Devlet Hastahanesi'ne sevk edildi.

Milanobet Arial, sans-serif; white-space: normal; letter-spacing: normal; color: #000000; word-spacing: 0px; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px;" />

Diğe yaralıların isimleri ise şu şekilde: "Tayfun Yılmaz, Serkan Yavuzcan, Oktay Özbek, Ali Osman Keleş, Ferdi Bakan, Ercan Akbaş, İsa Karaman"
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.