11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI TOPLANTISI

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici ve eğitim personeline yönelik düzenlediği toplantıda, denetimlerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

 


Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Eğitim Denetmenleri Başkan Vekili Cevat Gültekin, Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Ahmet Barbak, Eğitim Denetmenleri İrfan Ölmez, Cemalettin Şahin ve Zafer Ulaş, özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici ve eğitim personeline katıldı. 

 

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, “Sizler bizim için son derece önemlisiniz. Ancak var olan sıkıntıların aşılması için bir çaba içerisinde olmalıyız. Siz üzerinize düşeni yapın, biz de size yardım konusunda elimizden ne geliyorsa yapalım” dedi.

 

Başak’ın konuşmasının ardından il eğitim denetmenleri tarafından rehabilitasyon merkezleri, motorlu taşıtlar sürücü kursları ve dershanelerinin  kurucuları, yöneticiler ve eğitim personellerine denetim esnasında karşılaşılan sorunların hakkında bilgiler verildi.

 

Daha sonra toplantıda tespit edilen sorunlarda çözüm yolları arandı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.