11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA SEYYAH ULU ÇINAR İZİNDE PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ”Seyyah Ulu Çınar İzinde Hareketlilik” projesi Ağrı’da start aldı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, proje kapsamından Ağrı’dan Trabzon’a 40 genç geziye gönderdiklerini belirtti.

İl müdürü ERİM, Trabzon’a giden 40 kişilik kafile grubu ile hizmet binası bahçesinde bir araya gelerek proje hakkında bilgi verdi. Erim yapmış olduğu açıklamada; “Gecen yıl proje kapsamında 3000’e yakın genç gönderdik.  Bu yıl ise proje kapsamında; Adana, Diyarbakır, Trabzon ve Antalya illerine yüzlerce gencimizi göndereceğiz. Gençlerimiz 3 günlük gezilerinde daha önce hiç görmedikleri tarihi yerleri görme şansı yakalayacaklar. Seyyah Ulu Çınar İzinde projesi yanı sıra, Mersin, Ankara, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye illerinde düzenlenecek olan 7 günlük gençlik kamplarına gençlerimizi uğurlayacağız.

Erim, Geziye götürecekleri öğrencilerin öncelikle kent dışına yeteri kadar çıkmamış kimselerden oluşmasına özen gösterdiklerinin altını çizerek, şöyle konuştu: “Gezilerimizde öncelikli olarak köy belde ve ilçelerinden dışarı çıkmamış öğrencilerimizi tercih ediyoruz. Gidilecek olan ilin tarihi ve kültürel yapılarını tanıtmaya çalışıyoruz. Bu tür geziler öğrencilerimize büyük mutluluk vermektedir. Gezilerle birlikte öğrencilerimiz üzerlerinde bulunan ders ve sınav stresini üzerinden atmasını sağlarken aynı zamanda çocuklarımız başka şehirleri de tanıyarak ufukları genişliyor. Gençleri spor alanlarında spor yapmaya da davet eden il müdürü ERİM, sizleri tesislerimizde her hangi bir branşta spor yapmanızı istiyoruz dedi”.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.