11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA SPOR LİSESİ SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin spor bölümüne öğrenci seçme sınavı Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu'nda yapılan koşu testleriyle başladı.

 

Spor Lisesine girebilmek için toplam 111 öğrenci başvururken, bu yıl okula toplam 30 öğrencinin alınacağı ifade edildi.

 

Alınacak örgencilere 3 aşamadan oluşan bir sınav uygulanacak. Sınavın ilk günü, erkeklerde 100 metre ve 800 metre koşu, bayanlarda 100 ile 400 metre koşu yapıldı.

 

Sınav, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 15 Nisan Spor Salonunda yapılacak olan koordinasyon testi ile devam edecek. Son günde ise Basketbol, Futbol,Tenis ve Güreş branşlarında teste tabi tutulacaklar.

 

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Okul Müdür Yardımcısı İrfan Salman, şu bilgileri verdi:

 

"Bu yıl Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin spor bölümüne giriş için 111 öğrenci başvuruda bulundu.

 

Şehir Stadyumu ve 15 Nisan Spor Salonunda gerçekleştirilecek testlerle okula kayıt yapılacak örgencilerimiz belirlenecek.

 

Sınav sonuçlarını da çok uzatmadan hemen sınavın akabinde Perşembe günü ilan edeceğiz. Umarım hak edenler kazanır ve okulumuza gelecek vaat eden Çalışkan sporcular girer dedi”.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.