11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA YUSUF GÜNEY SAHNE ALDI

Ağrı Belediyesinin 2012 yılında 2 cisini düzenlediği Ramazan Ayı Etkinliklerinde ilk gecede Yusuf Güney bir konser verdi.


Ağrı Belediyesinin düzenlediği 2012 yılı Ramazan ayı etkinlikleri Eski Van caddesinde kurulan sahnede bu yılda Ramazan sonuna kadar devam edecek.
 Etkinliklerin Ramazanın ilk gününde teravih namazının kılınmasının ardından ilk olarak Yusuf Güney sahne alması ile başladı.


Yusuf Güney'in programından önce Tiyatro Egenin Orta oyun sahnelendi, ardından Balıkesir'in Akçay ilçesinde yapılan Belediyeler arası Halk Oyunları yarışmasında 2 ci olan  Halk oyunları ekibi bir gösteri yaptı.


Gösteri sonrasında Sahne Alan Yusuf Güney Ramazan ayı olmasından dolayı ilahiler okuyarak Ramazan aynını önemine göre müzik sunumu yaptı, İzleyicilerin beğenisini kazanan Güney'in programı iki saate yakın sürdü. Program Medya TV den canlı olarak yayınlandı.


Ramazan etkinlikleri programını izleyenlere Osmanlı şerbeti ve kadayıf ikramı yapıldı.


Programı Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri yanında çok sayıda vatandaş izledi.


Ramazanın 2 ci gecesi Teravihten sonra Eski Van caddesinde ilahi gurubu ile mehter takımı gösterisi bir konser verecek.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.