11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrıda Yüz Güler Yüz ; Projesi Start Aldı

 

Ağrı’lı gençleri Konya heyecanı sardı. Gençlik ve Spor Bakanının projesi olan “Yüz Güler Yüz” projesi ilimizde hayata geçti.

 Ağrı’nın ilçelerinden tespit edilen 50 kız öğrenci uçakla Ankara’ya oradan da hızlı trenle Konya’ya gönderilecek. Bu gezi 2 gün sürecek.

 Ağrı vali yardımcısı Ercan Ateş İlk kafileyi makamında kabul etti.  Ateş burada yapmış olduğu açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu “ Yüz Güler Yüz” projesi kapsamında Ağrı ilinden 100 gencimizi Konya iline göndereceğiz. İlk kafilemiz 50 kişilik kız grubundan oluşuyor, hemen ardından ise 50 kişilik erkek kafilemizi yolcu edeceğiz. Bu projede, derslerinde başarılı olan ve il dışına çıkmamış gençlerimizi seçtik. Vali yardımcısı Ateş, umarım Konya ilinde gerçekleşecek olan 2 günlük geziden memnun bir şekilde dönersiniz dedi.

 

İl Müdürüne Ziyaret

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Konya’ya gidecek olan 50 kişilik kız kafilesini son yolculuğunda makamında kabul ederek proje hakkında bilgi verdi.

Projenin amacının gençlerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve ülke genelindeki zenginlikleri yerinde görmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Bakanlığımız bu proje ile gençlerin farklı yerleri gezmesine imkân sağlamaktadır. Bu proje siz gençler için yapılmış bir projedir. Büyük bir medeniyete sahip bir milletin çocukları olarak ecdadımızın ortaya koyduğu mücadeleyi, yapmış oldukları eserlerin bir kısmını bu gezi sırasında görme fırsatı bulacaksınız”

Geziye katılan öğrencilerin büyük bir fırsat yakaladığını dile getiren İl Müdürü;

Sadece gezmek değil, gittiğiniz yerleri de yaşamanız ve solumanız gerekir dedi. Ayrıca okullarınıza döndüğünüzde gözlemlerinizi paylaşmanız gerekir diye konuştu.

Gençlerimize bu fırsatları sunan Bakanlığımıza, Valimize ve projede katkı sahibi olan herkese sizler adına teşekkür ediyorum dedi.


Uğurlama programında İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Metin Alıcıaslan, gençlik liderleri de hazır bulundu.

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.