24 Aralık 2018 Pazartesi 19:54
Ağrılı Minik Arda Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Ağrılı Levent Yolcu ve Alev Belkıs Yolcu’nun ilk çocukları olan 11 yaşındaki Arda Yolcu bir takım sağlık sorunları ile birlikte dünyaya gözlerini açtı.

11 yıldır biricik evlatlarının yaşama tutunması için her türlü gayreti gösteren Yolcu ailesi aylardır Yalova Uzmanlar Hastanesi yoğun bakımında tedavisi süren çocukları için yardım bekliyor. Sağlık bakanlığı tarafından bir kısım ihtiyaçları karşılanan Arda’nın evde bakımını sürdürmeleri için yoğun çaba harcayan aile çocuklarının ihtiyaç duyduğu medikal malzemelerin temini için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Aile Arda’nın yaşamını sürdürmesi için yaklaşık 15 bin Türk lirası değerindeki malzemeleri karşılayacak güçte olmadıkları için hayırseverlerin medikal malzeme anlamında yardımda bulunmalarını talep ediyor.

11 Yaşında ki Ağrılı Minik Arda Yolcu’nun ihtiyaçlarınının karşılanması için yardımcı olabilecek hayırseverlerin 0544 317 07 96 numaralı telefondan gerekli bilgileri alarak yardımda bulunmalarını talep ediyoruz.
 

Son Güncelleme: 24.12.2018 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.