11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIYA MODERN MESİRE ALANLARI GELİYOR

Belediye Kent Oranını Mesire Alanına Hazırlıyor,Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan 100 yıl Mahallesi yanında bulunan Kent ormanını mesire alanı olarak halkın hizmetine hazırlıyor.


Başkan Arslan, Kent Ormanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, burada yaptığı açıklamada "Çalışmasını sürdürdüğümüz Ağrı ilimizin güneyinde 100. Yıl Mahallemizin ve Küp kıran mahallemizin yanında 120 bin Ağrı'lı vatandaşlarımızın faydalanabileceği 2000 dönüm üzerine yapmayı planladığımız bu büyük mesire alanımızı halkımızın hizmetine hazırlıyoruz.
Burada çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Yapılan çalışma alanında Şu gördüğünüz devigilasyon tüneli ile yıllardır sel alan 100 yıl mahallemizin sularını engelleyeceğiz. Burada bulunan alanında Halkımıza mesire alanları ve spor tesisleri olarak hizmete döndüreceğiz.

erliyor,bunuda birlikte yaşayıp göreceğiz.


Allah izin verirse son bahara kadar buradaki çalışmaları bitirip halkın hizmetine sunacağız. Ayrıca  bu mesire alanımızda ağaçlandırarak, özellikle moderin bir kentin ilk giriş kapısı yapacağız. Yaptığımız bu Mesire alanı Ağrı Halkına hayırlı uğurlu olsun diyorum.


Ağrı marka bir şehir olma yolunda hızla il


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.