08 Haziran 2017 Perşembe 15:13
A.İ.Ç.Ü ve KOSGEB'in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Denetleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB ) Ağrı Müdürlüğü arasında örgün eğitim döneminde gerçekleşen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi dersi kapsamında katılım belgesi töreni düzenlendi.

Kültür Kongre Merkezi Selçuklu Konferans salonunda gerçekleşen sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, KOSGEB Ağrı Müdürü Sinan KİBAR, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme, iktisat ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölüm öğrencilerine verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi dersi kapsamında 170 öğrenci katılım belgesi almaya hak kazandı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT: “Girişimcilik taze kan,yeni ufuk ve risk demek.Her riskin başarılı olma ihtimali mümkün değil ama risk alınmadığızaman başarılı olma şansınız azalacak. Sizlere verilen bu teorik eğitimle önümüzde ki dönemlerde KOSGEB imkânlarınıkullanarak güzel şeyler başaracağınıza eminim” dedi. Prof. Dr. KARABULUT sözlerine şu cümlelerle devam etti “  İş adamlarının başarı hikâyelerine baktığımız zaman birçoğunun‘sıfırdan başladık bu seviyelere geldik’ dediklerini görürsünüz.  Hepsinin hayatında emek ve alın teri vardır.Önümüzdeki süreçte başarılı bireyler olup 10 yada 20 yıl sonra sizlerde başarı hikâyelerinizi anlatırsınız inşallah. Başarılı olmak, başarısız olmaktan daha kolay, bu yüzden başaracağınıza emin olun ve başarmak için çalışın.”

Girişimcileri desteklediğini söyleyen KOSGEB Ağrı Müdürü Sinan KİBAR: “ Girişimcilik, bizim ve kurumumuz için önemlidir çünkü girişimciliğin gelişmesi sağlıklı KOBİ’lerin oluşmasını sağlar. Girişimcilik, ekonomik büyüme, istihdam yaratma ve sosyal ilerlemenin temel faktörüdür. KOSGEB olarak bizler de bunu görev bilip KOBİ ve girişimcilerimizi destekliyoruz” dedi.

Tören başarılı öğrencilere sertifika takdimlerinin ardından sona erdi.

a.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi.jpga.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi-001.jpga.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi-002.jpga.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi-003.jpga.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi-004.jpga.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi-005.jpga.i.c.ude-uygulamali-girisimcilik-egitimi-sertifika-toreni-duzenlendi-006.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.