11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ak Parti Ağrı İl Koordinatörü ve İl Başkanı Esnaf Ziyaretlerinde

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, esnaf ziyaretleriyle Ağrı halkı ile bir araya gelmeye aralıksız devam ediyor.

 


Cadde ve sokaklardaki esnafları ziyaret eden Ak Parti 23. Dönem Erzurum Milletvekili, İl Koordinatörü Sadettin Aydın ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, esnafları tek tek dinleyerek, onların sorun ve taleplerine imkanlar doğrultusunda cevap verip, fikir alışverişinde bulunmaya aralıksız devam ediyor.

 


Cumhuriyet caddesi, Vali Konağı ve Eski Van Caddesi esnaflarını ziyaret eden Ak Parti 23. Dönem Erzurum Milletvekili Ağrı İl Koordinatörü Sadettin Aydın ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas aydın’a esnaflar büyük ilgi gösterdi. Ziyarette Sadettin Aydın ve Abbas Aydın ile sohbet eden esnaflar kendilerine sıcak ve samimi bir şekilde ilgi gösteren İl Koordinatörü ve il başkanına teşekkür ederek, ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 


AK Parti ailesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen İl Başkanı Abbas Aydın,

"İl teşkilatı, il başkanlığı olarak her fırsatta esnafımızla bir arada olma çabası içindeyiz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz onları dinliyoruz görüş, öneri ve eleştirilerini alıyoruz.

 

Hemşerilerimizin dertlerini dinliyoruz ve onlara hükümetimizin Türkiye ve Ağrı’da yapmış olduğu çalışmalarını anlatıyoruz. Bu şekilde AK Parti olarak bütün birimlerimizle birlikte milletvekilimiz, il başkanı, ilçe başkanı, kadın kolları, gençlik kolları ile bütün teşkilatla sahadayız.

 

 

Sürekli Ağrı için ne yapabiliriz bunun çalışması içerisindeyiz. Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmek bunda da bugüne kadar başarılı olduk. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek" dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.