11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ DE GÜÇLER KAVGASI

AK Parti’de büyük umutlarla seçilen 3 milletvekilimiz henüz bir yılları dolmadan nerdeyse siyasi kariyerlerine tamamladılar.



Ağrı ne yazık ki bu dönemde siyasi kavgalardan dolayı istediğini alamadı. İki dönemdir seçilen M.Kerim Yıldız ve Fatma Salman Kotan tecrübelerini yansıtamazken, Ekrem Çelebi ise rüştünü ispat peşinde.



Seçilir seçilmez güç mücadelesine giren milletvekilleri her dönem olduğu gibi atamalarda ‘Benim Adamım Olsun’ mantığıyla hareket etmeye devam ediyorlar. M.Kerim Yıldız diğer milletvekillerini Vali beyinde desteği ile geride bırakırken, diğer milletvekillerine yaptığı atamalar ile üstünlük sağladı.

 

Ancak bu atamaları hazmedemeyen Ekrem bey ise kurum müdürlerini sıkıştırmaya devam ediyor. Öte yandan Ağrı Belediyesi ile İl teşkilatı arasındaki soğuk rüzgarlar yine sürüyor.

 

Ağrı’nın ücra mahallesindeki vatandaş kendisine hizmet gelmesini beklerken, yukarıda fırtınalar kopmaya devam ediyor.



Ne diyelim 4 yılımız daha heba olsun. 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.