11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ak Partili Yıldız ve Aydın ATSO Ziyaret Etti.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ve Ak Parti İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ziyaret etti.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Dr. Mehmet Kerim Yıldız, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın ve Merkez ilçe başkanı Zeynel Yerlikaya ATSO Başkanı Saim Alpaslan ve yeni yönetimle bir araya geldi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Saim Alpaslan, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Ak Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ve Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın’ın ATSO’ya verdiği sonsuz desteğin devam edeceğine inandığını söyledi. Alpaslan, bu ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Yapacağımız çalışmalarda sayın vekilimiz ve İl Başkanımız ile işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyacağız” dedi.

Milletvekili yıldız  ‘’ ATSO ilimize yatırımcıların gelmesi için çalışma yapması gerektiğini ve bu konuda yapılacak projelere destek olacağız, yeni yönetime ve başkana hayırlı olsun' dedi.

Ak Parti İl Başkanı Aydın İse ‘’ Daha önce yeni seçilen Ağrı Ticaret Odası Başkan ve yönetimini ziyaret etmiştim. Ticaret odasının bazı sıkıntılarının olduğunu biliyoruz ancak bu konuda yeni başkan ve yönetimi daha önceki başkanla istişareli bir şekilde yeni yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte değerlendirmeler yaparak çözeceğine inanıyorum, bu vesileyle yeni seçilen başkan ve yönetimi ile yeni seçilen Meclis Başkan ve tüm üyelerine hayırlı olsun diyorum. ‘’ dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.