11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AKYAD IN DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

Bugün hep birlikte Ortadoğu’da yaşanılan olayları görmekteyiz. Yakın zamanda Arap ülkelerinde gelişen olaylar halen devam etmektedir. Maalesef göründüğü gibi Arap baharı, bir bahar tadında gitmiyor.


Mısırda yapılan Darbe Suriye’deki savaş Rojavada yaşanılan insanlık ayıbı hepimizi derinden üzmektedir. Ümit ediyoruz ki bir an önce savaş ve anlamsız kavgalara son verilir.


Barış bu coğrafyaya yeniden hâkim olur. Bilindiği gibi Ülkemizde Barış ve Çözüm sürecinin başlamasının ardından yeni bir dönem başlamış bulunmaktadır.


Bizlerde barışın getirdiği heyecanı, sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Hamdolsun ’ki aylardır olaylar ve cenaze haberlerini almıyoruz buda bizler için tarifi edilemez mutluluktur. Ancak Hükûmetin ise artık çok ciddi adımların atması beklenilmektedir.


Yine ümit ve temenni ediyoruz ki her iki tarafında mesuliyetlerini yerine getirerek kalıcı ve onurlu bir barışın ülkemizde hâkim kılmaları gerekmektedir.


Bu gün, her zamankinden daha  çok barışa ihtiyacımız vardır. Mensubu olduğumuz din ismini SELAM (islam=selam)=BARIŞ dan alıyor.O halde gelin Barışı Dünyaya hakim kılalım. Dünya barış günü kutlu olsun.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.