11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Amatör Ligde Play-Off Başlıyor

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada 1.Amatör Play-Off grubu maçlarının 31 Mart Pazar günü başlayacağı belirtildi.


16 hafta süren 1.Amatör lig maçları ardından ligi ilk dört sırada tamamlayan ekiplerin oynayacağı Play-off maçları 31 Mart tarihinde başlıyor. 1.Amatörü lider bitiren Doğubayazıt Belediye Gençlik Spor ile Diyadin Gençlerbirliği Spor arasında oynanacak olan karşılaşma ile start alacak olan müsabaklar altı hafta sürecek. Altı hafta sonunda Play-off grubunu lider bitiren takım Ağrı il şampiyonu olacak.


Ağrı il şampiyonu Patnos Gençlik Spor’un Bölgesel Amatör Lig’de kalması durumunda baraj maçı oynayacak. Kazanan takım önümüzdeki sezon ilimizi BAL liginde temsil etme hakkı  kazanacak. Patnos Gençlik Spor’un BAL liginden düşmesi halinde , Ağrı il şampiyonu direkt olarak BAL ligine yükselme başarısını gösterecek.


Pazar günü oynanacak olan maç programında ise Diyadin ilçe stadyumunda Diyadin Gençlerbirliği spor ile Doğubayazıt Belediye Spor karşılaşırken, Ağrı Askf Sentetik Sahada oynanacak olan karşılaşmada ise Ağrı İdmanyurduspor ile Ağrı Sanayispor karşılaşacak. İki karşılaşmanında başlama saati 13:00 olarak belirlendi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.