11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ARSLAN 30 KM ASFALT ÇALIŞMASININ STARTINI VERDİ

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Erzurum Caddesi Üzerinde Abide alanının yanından başlayan asfalt dökülmesi çalışmalarını başlattı.

 


Başkan Arslan yaptığı açıklamada; Halkımızın katılımıyla başlamış bulunduğumuz Erzurum Caddesinin 1. etap asfalt atımına başladık.

 


Bu yıl Asfalt yapımımız yıl sonuna kadar 30 km şehir içi olacaktır. Çalışmalarımız Et Balık Kombinasından başlayıp,Üniversite girişine kadar ve şehir içerisindeki Erzurum, Hani baba Caddesi, Yeni Van Caddesi, Kağızman Caddesi ve Vali Konağı Caddesi yanında diğer ana yollarıda orta yola bağlamak için bugün çalışmalara başladık.

 


Bu Çalışmamız Ağrı halkına hayırlı olsun birkaç gün içerinde Yeni Van Caddesi ve Kağızman Caddesindeki çalışmalara başlayacağız.

 


Bu yaptığımız çalışmalar ile verdiğimiz sözleri ekibimle birlikte yerine getirmeye başladık. Ağrı Halkına Hayırlı Olsun bu çalışmaların devamı da gelecek.

 

Halkımızın bizden beklentisi vardı biz alt yapı çalışmalarını bitirmeden asfalta çalışmasına başlamadık, uzun bir zamandır bunu yapmaya çalıştık.

 


Şu an yaptığımız yolların alt yapısını bitirerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu dönem  Uzun ömürlü asırlık projelere imza atmaya devam edeceğiz.

 

Yaptığımız çalışmalar ile Ağrılı Halkımızın Rahat ve huzurlu bir şekilde araçlarıyla şehir içinde yolculuk yapmasını sağlayacağız. dedi.

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.