11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ARSLAN DAN ENGELLİ ÖZMEN E HAYAT BOYU DESTEK

Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan geçirdiği hastalık sonucu engelli olan Leyla Özmen'e tekerlikli sandalye hediye etti.



Ağrı'da Yürüme engelli 14 yaşındaki Leyla Özmen’in engelli araba ihtiyacını cevap veren Belediye Başkanı Hasan Arslan, engelli genç kıza tekerlekli sandalyeyi evinde teslim etti. Arslan, yaptığı açıklamada, engellilerin ihtiyaçlarını karşılamada her zaman duyarlı olduklarını söyledi.


Başkan Arslan, Ağrı’yı engelsiz kent yapmak için çalışma yaptıklarını belirten Arslan, engelli hastamız Leyla Özmen’in yaklaşık olarak 2,5 yıldır felç geçirmiş ve bu hastalığını duyduğumuzdan beri hastamıza yardımcı oluyoruz.


Hastamız Leyla Özmen’in yaklaşık olarak 2 yıldır fizik tedavisini biz Belediye başkanlığı olarak karşılıyoruz, bundan sonra da tüm ihtiyaçlarını biz karşılayacağız. Her sağlıklı bireyin bir gün engelli kalma ihtimalinin bulunduğunu belirten Arslan, engelli sorunlarına karşı mücadele etmede toplumsal güç birliğinin şart olduğunu kaydetti.


Leyla’nın annesi de Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yaptığı bu yardımın karşılığını nasıl ödeyeceğimizi bilmiyoruz benim yapacağım tek dua etmektir Allah Belediye Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, Allah onu çıktığı bu yolda yalnız bırakmasın. Dedi.

 


 


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.