11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ARSLAN FATİH MAHALLESİNİN EN SON EVLERİNE ŞEBEKE SUYU VERDİ

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Fatih ve 100 yıl Mahallesinin su sorununu bitirdik.


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Fatih Mahallesinin en son evler ininde su sorununu çözerek Mahalle sakinleri ile sohbet ederek yapılan çalışmaları anlattı.


Arslan, Fatih Mahallesinde 2 ay önce su ve yol sorunu konusunda kendileri ile makamında görüşen Mahalle sakinlerine verdiği sözü yerine getirdi, Mahallenin en ücra evlerine önce şebeke sularını verdi. Ardından bu mahallenin daha önce 42 sokağının parke taşı yapımını tamamladık.Ardından kalan kısmınında yapımına başlayarak geriye kalan kısmını da 1 ay içinde bitireceğiz dedi.


Mahalle sakinleri evlerinin şehrin en kenarı evleri olduğunu, burada 20 yıldır yaşıyoruz, Su ihtiyacını şebeke suyu dışından karşıladık, Belediye Başkanımız Hasan Arslan bize yaptığı çalışma ile evlerimize şebeke suyu verdi. Bu yüzden kendilerine teşekkür ederiz dedi.


Belediye Başkanı Hasan Arslan Mahalle Çocuklarına top ve oyuncak dağıttı, Başkanın programına Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye meclis üyeleri eşlik etti, Yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arslan, Fatih Sultan Mehmet Parkını da bu yıl yapılarak bitirileceğini söyledi.

 


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.