11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ARSLAN IN KANDİL MESAJI

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm Ağrı'lıların ve İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olması dileğinde bulundu.

 

Başkan Arslan, mesajında, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda insanların gönlünde hayırda yarışma ve Allah'a yaklaşma arzusunun zirveye ulaştığına dikkat çeken Başkan Arslan, "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde de kandillerin ayrı bir yeri var.

 


Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Miraç Gecesi'ni idrak ediyoruz. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım.

 


Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım.

 


Bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, tüm dünyada sıkıntı çeken kardeşlerimiz için dua edelim.

 


Arslan; Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine; sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.