11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Arslanın Kadir Gecesi Mesajı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, "İnsanlık âlemi için bir kurtuluş ve mağfiret iklimi olan kandillerin en anlamlısını idrak edeceğiz." dedi.

Kur’an-ı Kerim’de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nin insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gece olduğunu kaydeden Başkan Arslan, Kur’an-ı Kerim’in, herkese en doğru yolu gösteren ilahi bir ışık olduğunu, O’nun değerinin, içeriğinin ve anlamının her zaman tazeliğini koruduğunu kaydetti.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Hasan Arslan, şunları söyledi: "Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne de hemşerilerimle birlikte ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve milli günlerimizde  birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri geçiriyoruz. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Ramazan gibi mübarek bir ayda bulunmamız, hem de bin aydan daha hayırlı olduğu Kuran-ı Kerim’de belirtilmesi Kadir Gecesi’nin önemini daha da artırmaktadır. Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, insanlık için de sıkıntıların son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygularla, tüm hemşerilerimin kandilini kutluyor, şehrimiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.