11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ATSO YENİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLADI

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, yeni hizmet binasının açılışını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu yapacağını söyledi.

 

ATSO binasında basın açıklaması yapan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, tüm olumsuzlukları ve maddi yokluklara rağmen Ağrı’ya layık bir hizmet binası yaptıklarını belirtti.

 

Başkan Erat, 1,5 yıl gibi bir süre içerisinde 10 bin metrekare alanı olan bir Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının açılışını 17 Temmuz’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili M.Galip Ensarioğlu, Ak Parti Ağrı Milletvekilleri ve iş adamlarının katılımıyla gerçekleşeceğini belirterek, tüm Ağrılı vatandaşların açılışı onurlandırmaları istediğini söyledi.

 

Binanın yaklaşık maliyetinin 10 milyon TL’ye mal olduğunu ifade eden Erat, ”ATSO olarak 2.5 milyon TL kendi öz kaynaklarından harcadı.

 

Geriye kalanı hayırseverlerden ve iş adamlarımızın destekleri gerçekleşti. Başta sayın valimiz ve ilimizin diğer değerleri ile burayı hizmete sunduk.

 

Yaklaşık bir haftadır burada hizmet vermeye başladık” dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.