11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AYDIN RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bir basın açıklamasında bulundu.

İl Başkanı Av. Abbas Aydın’ın yapmış olduğu açıklamada ‘’Bu gece ilk teravihin kılınmasıyla birlikte başlayan Ramazan ayı, inanç ve gönül dünyamızda rahmet ve merhamet çağlayanları oluşturduğuna dikkat çekti.

Aydın, Ne mutlu bize ki, biz Ramazanı olan bir inanç ve kültür dünyasının mensuplarıyız. Biz, Ramazanı olan bir medeniyetin çocuklarıyız.

 

Ramazanın özündeki rahmet, merhamet ve bereket, hem gönüllerimizin kirlenmişliğini ve tozunu gidermekte hem de şahlandırdığı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatımızın huzur ve barışına büyük katkı sağlamaktadır. Ramazan’ın, lüks tüketimin körüklendiği, dünyevi şımarıklık ve çılgınlıkların eğlence ve gösteri haline dönüştürüldüğü bir ay olmadığının altını çizen Aydın, “Bilakis Ramazanlar, fakir fukaraya, garip gurebaya kucak açılan, kol kanat gerilen, hasta olana ilaç, aç olana ekmek, yolda kalmışa yuva olunan bir aydır.

 

Kendimizi sorgulama ve muhasebeye çekme, nefsimize musallat olmuş gururdan, kibir-den, riyadan, gösterişten, açık veya gizli şımarıklıklardan arınma, bitip tükenmez emel ve ihtirasları dizginleyip kendimize çekidüzen verme ve azalmış hassasiyetlerimizi diriltme ayıdır. Tüm varlıklı vatandaşlarımızdan ricam, mümkün olduğu kadar muhtaç ve yoksulların evlerini ziyaret etmeleri, onlarla beraber iftar yapmaları, toplumumuzdaki, açları, yetimleri, kimsesizleri ve ihtiyaç  sahiplerini unutmadan, sürekli hayrı,  iyiliği, kardeşliği, komşuluğu ve  paylaşmayı gözeterek Ramazanlarını  ihya etmeleridir” dedi.

 

AK Parti Ağrı Teşkilatı’nın millet sevdalısı Sayın Başbakanımızın örnekliğiyle bu sene de milletimizle birçok anlamlı buluşmalar gerçekleştireceğini ve Ramazanla ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Aydın sözlerini şöyle tamamladı:   “Bizim AK Parti olarak milletimizle her zaman çok farklı ve çok sıcak bir gönül bağımız olmuştur. Bu bağ, asla belli dönem ve konjonktürlere has değil, bizim siyaset ahlakımızın, duruşumuzun, ilkelerimizin bir sonucudur ve aynı zamanda siyasette varlık nedenimizdir.


Bu duygularla vatandaşlarımızın Ramazanını tebrik ediyor, bu kutsal ayın kardeşlik, paylaşma, barış ve huzur içinde, daha özgür, daha müreffeh ve daha mutlu bir Türkiye geleceğimize vesile  olmasını diliyorum.”

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.