11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ALTIN

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarılı olan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

 
Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarılı olan öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak öğrencileri tek tek tebrik etti.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Başarı üç saç ayağı sayesinde ortaya çıkıyor. Bunlar okul, aile ve öğrencidir.

 

Bu saç ayakları doğru işlediği takdirde başarıyı yakalamak daha kolay olur” dedi.

 

Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, LYS'de büyük başarı gösteren Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencileri Sani Polat, Ali İmamoğlu, Saliha Erdem, Adem Emre Çelik, Ağrı Anadolu Lisesi Öğrencisi Nurşah Aslan ve Patnos Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Sevde Babar, SBS’de, Özel Modern Bilgi İlköğretim Okulu öğrencisi İslam Tunç ile Doğubayazıt Hasan Çoktin Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Melisa Bıyık ve Nuh Mert Yiğit’i altınla ödüllendirdi.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demir 2020-05-05 21:22:11

Sevde Babar ın okulunu yanlış yazmışsınız. Okulu Patnos imam hatip köşesidir.