11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Başkan Arslan Gece Asfalt Çalışmasını Denetledi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Erzurum Caddesinde gece son aşınma tabakası atılan asfalt çalışmasını inceledi.

 

 

 

 

 



Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yaptığı açıklamada; Gece yarısı da aralıksız çalışmalarımıza devam ediyor, Bu çalışmaları bir an evvel bitirip şehri modern bir görüntüye kavuşturmak istiyoruz.

 

 




Asfalt yapımına başlamadan önce alt yapı çalışmasını bitirdikten sonra Sıcak Asfalt yapımına başladık. Bugün itibariyle Erzurum Caddesinin son aşınma tabakasını atarak ana caddelerin asfalt yapımını bitireceğiz. Ana caddelerin Asfaltı bittikten sonra ara sokaklara girerek Asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

 

 

 


Arslan; biz göreve geldiğimizden beri kadir şinas Ağrı halkına söz verdiğimiz gibi mazeret değil hizmet ulaştırmaya geldik halkımızın rahatı için   biz hizmetlerimize gece gündüz demeden çalışmalarımıza ekibimle birlikte devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

 

 


Başkan Arslan’la Birlikte Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ, Ağrı Belediyesi Encümenleri Hasan İlidi, Süleyman Seyitoğlu ve Ağrı Ak Parti yönetim üyesi Metin Yıldırım gece yapımı devam eden asfaltı denetlediler.

 

 

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.