11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Başkan ARSLAN Personeliyle Toplantı Yaptı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Belediye Personeli ile yemekli bir toplantı yaptı.



Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri Belediye personeliyle özel bir restoranda bir araya gelerek yemekli toplantı yaptılar.



Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Yaptığı konuşmada; yol arkadaşlarım, Belediyemizin değerli yönetimi, kıymetli bürokratlarım,değerli kardeşlerim bizimle gece gündüz kıymetli Ağrı halkına hizmet veren değerli çalışanlarım.

Biz 4. yılımızı geride bıraktık ve 5.yılımızın başlangıç iş takviminin başlayacağı ay içindeyiz.

 

Bu ay içersinde biz yönetim olarak tüm memur ve işçi kardeşlerimizle bir araya gelmek Ağrı için bundan önce neler yaptık, bundan sonra neler yapacağız meselesini konuşmak için ve sizlerin de var olan sıkıntı isteklerinizi masaya yatırıp doğru bir yol almak ve 2013 yılını Ağrı’yı inşallah geçen yıllarda olduğu gibi şantiye ye çevirip güzel bir yıl haline getirmeyi hedefliyoruz.



Tüm çalışanlarım benim için çok önemli ve tepside bir biriyle eşittir,görevi ne olursa olsun biz bugüne kadar yönetim olarak hiçbir zaman taşeron çalışanlarımız, kadrolu işçi kardeşlerimiz, memur kardeşlerimiz ve bürokrat müdürlerimizle beraber bir ayrıma gitmeden bu yolda sizinle yürümekten hakikaten zaman zaman sıkıntılara rağmen haz duyduk, neden herkesin bir mihenk taşı var, hedefi var oda Ağrı halkına hizmet hedefidir.



Yaklaşık 500 kişilik iş kadrosuyla 120 Bin nüfusa hizmet eden, 800 KM yolu kontrol eden 3000 hektarlık bir alanın alt yapı ve üst yapı  donatı alanını ve tüm emeğimizle hepimizin yapılan projelerde hepinizin alın terinizi görüyorum.

 

Tabi yönetim de olmakla, yönetimin dışın da olmak bazen yanlış anlaşılmalara bekli bir birimizi anlayamamaya neden olsa bile siz hep gönlümüzde oldunuz. Arkanız da olduk, imkanlarımız dahilinde sizleri yalnız bırakmamaya çalıştık.

 



Hizmet sektörü departmanlardan oluşmaktadır. Yönetim statülerinin farklı görevleri vardır Ağrı Belediyesinde de bizler, Belediye Başkanı, Belediye Başkanı Yardımcıları ve 14 tane meclis üyeleriyle bizler hizmet üretip, kaynak üretip ve ürettiğimiz kaynakları yatırıma dönüştürüp ve yatırıma dönüştürmenin de piyadeleriyiz bizlerde, sizlerle beraber arazide gece gündüz demeden her noktada var olduk.

 



İlimizin uzak bir bölgesinde çalışan kardeşimiz Belediye Başkanımız ilgilenemedi, başkan yardımcısı bugün bana ters baktı, müdür bana kızdı diyip kendi içi dünyasında içlenebilir. Ama şunu unutmayın, biz bir aileyiz bir babanın ailesine sahip çıkma koruma içgüdüsü Ağrı Belediyesindeki yönetimde de bu var.

 

Bizler sizleri hiçbir zaman evin dışındaki biri görmeyip kardeşimiz bilip bağrımıza bastık ve bundan sonrada böyle yapacağız.

Görev süremiz sonunda ve bir dahaki dönemde Rabbimiz izin verirse yine biz olacağız ve biz olunca da bu kadroyla beraber yarınlara doğru Ağrı’yı marka bir kent haline getireceğiz. Biz arazide iftiralarla,ayak çelmelerine ve şantajlara boyu eğmedik ALLAH’ın izniyle Ağrı halkının hizmetinde olduk. Geçmişte bu manzaralarla birçok Belediye Başkanının ayağı kaydırılmış, manevraları daraltılışmış Ağrı halkının geleci karartılmış. Yapıla çalışmaları birazdan slaytta göreceksiniz ve bitecek bütün hizmetlerde biz sizinle beraber var olduk ve bu

hizmetler sadaka i cariye’ye dönüşeceğiz beraber el ele tutuşarak.



Hiçbir zaman kendinizi küçük görmeyin, etkisiz görmeyin biz varsak orda sizinle varız. Ben kendi görevimi yaparken, Başkan yardımcılarım görevini yaparken, encümenlerim kararlarını alırken, müdürlerim kararlarını alırken benim işçimde orda alın terini dökerken bir ve bütün bir şekilde Ağrı’ya hizmet etmenin temel faktörünüz olduğunu unutmayacağız.

Bizim yapacağımız sizin alın terinizi kurutmadan hakkınızı ve hukukunuzu korumaktır. Biz geçmişle kendi dönemimizi bir tutmuyoruz.

 



Geçmişte alın terini döken işçimin aylarca maaşı ödenmiyordu. Bugün ALLAH’a hamd olsun yatırıma para bulmuyorken sizlerin hakkınızı ve hukukunuzu korumak benim ve yol arkadaşlarımın boyunun borcudur. Bugün neden bir aradayız, bugün yaptığınız eserlerin tadına varmak için bir aradayız.

 

3 sene sonra 5 sene sonra sağlık ve afiyet içinde

emekli olduğunuz zaman şunu dönüp söyleyeceksiniz, ALLAH’a hamd olsun ben bu memlekete çalışıyorken Otogarı yaptım ve yaptığım otogar proje yarışmada Türkiye birincisi oldu diyebileceksiniz ve bu zevke haza varacaksınız.

Çalışanlarımızın değişik sorunları var biz onların çözümü için sebep aramdan nedenini irdelemeden çözüm getiriyoruz.







ARSLAN; Ben Ağrı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcılarımla beraber sizlerden tek istediğimiz Ağrı 2013 yılında değişim ve dönüşüm de marka bir kent olacak herkes elini vicdanına koysun amirlerinin emrinde halka hizmet noktasında taviz vermeden yola devam etsin. Biz sizleri izliyoruz, biliyoruz ve çalışmalarınızı takdir ediyoruz., Bu güzel geceyi bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 



Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arsalan’nın konuşmasından sonra Belediye personeli sıkıntılarını ve isteklerini Başkana ilettikten sonra toplantı sona erdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.