11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Başkan Arslan TOKİ Binalarını İnceledi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Fırat Mahallesinde yapımı devam eden 1300 konutluk TOKİ binaların biten kısımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Fırat Mahallesi Kentsel Dönüşüm TOKİ incelemelerinde; Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ ve Meclis Üyeleri Şevket Aktaş ile Nesim Deniz bulundular.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Yaptığı Açıklamada; Fırat Mahallesi Kentsel Dönüşüm projemiz 2012 yılında başlayıp 2013 yılı sonunda teslimini planladığımız kentsel dönüşüm alanımızın 2. edat çalışması da bitme aşamasına geldi. Bitmiş olan konutlarımızdan 120 adet dairesi halkımıza teslim edilecek ve geriye kalan 1168 konutumuzun da yapım aşaması bittikten sonra ve çevre düzenlemesi yapıldıktan itibaren yıl sonunda halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Arslan; Ağrı İlimizin 100. Yıl Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Fatih Mahallesi, Kazım Kara bekir Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallelerimiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığımız ortak çalışma neticesinde proje ve programa alındılar. Programa alınan mahallelerimiz en kısa zamanda Kentsel Dönüşüm çalışmalarına başlanacak. Diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Arslan Konuşmalarından sonra yapımı tamamlanan TOKİ binalarını inceledi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.