21 Ekim 2013 Pazartesi 23:26
BELEDİYE BAYRAMDA ASFALT ÇALIŞMASINA DEVAM ETTİ
Ağrı Belediyesi bu yıl yaptığı asfalt çalışmalarına Kurban bayramı tatilinde de ara vermeden devam etti.
Bu yıl Belediye olarak Erzurum, Kağızman, Y Van Caddesi, Eski Van Caddesi,Hani baba caddesi, Vali Konağı Caddesinin asfalt çalışmalarını bitirdi, Bayram tatili devresinde Cumhuriyet Caddesi Kütüphane kavşağı ile Dr Yaşar Eryılmaz Caddesinin asfaltını da bitirdi, önümüzdeki günlerde de 29 Ekim Caddesinin asfalt çalışmasını bitirerek Şehir merkezinin ana caddelerinin asfaltını da bitirecek.
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yaptığı açıklamada "Ağrı şehir merkezinde bir m2 arsa ve dükkan satmadan şehrin bütün ana caddelerinin asfaltını bitirdik, yaptığımız çalışmaları halkın taktirine bırakıyoruz,halkımız vicdanlıdır, biz çalıştık, başardık, çalışmaya devam ediyoruz. gece, gündüz, tatil, bayram demeden devam bu çalışmaları yaptık, Belediye başkanlığı olarak bütün çalışanlarımı tebrik ediyorum.Şehrimize yaptığımız çalışmalar halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
cum asfalt
cumasfat2
P1530267
P1530280
P1530289
P1530313

Son Güncelleme: 21.10.2013 23:26
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.