11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BEŞEVLER SEMTİNİN ALTYAPISI BİTİRİLDİ

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yaptığı iş denetiminde Kazım Karabekir Mahallesi Beş evler semtinin alt yapı çalışmasının bittiğini söyledi.

 


Başkan Arslan, bu yıl Belediyemiz yapılan çalışmalarla " Su problemini yüzde yüz çözdük, şebeke suyu almayan evimiz kalmadı" Alt yapı çalışmasında da 15 km alt yapı hizmeti yapılarak kenar mahallelerde yeni oluşan evlerinde alt yapı problemini bu yaz sezonunda bitireceğiz dedi.

 


Kazım Karabekir Mahallesi Beş evler semtinin cadde ve sokaklarında yol düzenleme çalışmalarının devam ettiği alanlarda mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Arslan, yolların düzenli olması için caddelerin üzerinde bulunan bahçe duvarlarının da geri çekilmesi gerekir, Bundan sonra caddelerin kaldırım ve parke taşı yaparak bitireceğiz.

 


Biz bu mahalle sakinleri için verdiğimiz sözün tamamını yerine getirdik. Denetimde bulunan Belediye Başkanı Hasan Arslan ve beraberindekilere çay ikramı yapıldı, çayın ikramı sırasında bu semtte bulunan çocuklar Başkan Arslan'dan park yapılması istediler. istekte bulunan çocuklar uygun bir alanda park yapılacağı sözünü aldılar.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.