11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BEŞİR DERNEĞİ AĞRI PAYLAŞIM NOKTASI AÇILDI

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği ve Paylaşım Noktası açıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışa Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Kadir Çelik ev sahipliği yaparken, Ağrı Milletvekili Fatma Salman Kotan, Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar, Semerkand Vakfı Ağrı Başkanı Yüksel Kılıç ve diğer protokol davetlileri katıldı.


“Gönüller yapmaya geldik” sloganıyla yola çıkan Beşir Derneği, hizmet halkalarının bir diğerini halkın yoğun katılımıyla Ağrı’da açtı. Ağrı temsilciliğinin yanında “Paylaşım Noktası”nı da hizmete açan dernek, yardım anlayışını “nerede bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orada ve onlarla olmak amacındayız” diyerek özetliyor.


Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Kadir Çelik’in ev sahipliği yaptığı açılışa halkın ilgisi büyük oldu.


“Ağrı’ya hizmetlerimiz çoğalarak devam edecek”


Kadir Çelik açılıştan dolayı mutluluğunu dile getirirken,”Ağrı’ya hizmetlerimiz yeni temsilciliğimizle çoğalarak devam edecek” dedi.


“Daha çok hizmet için daha çok temsilcilik”


Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar değerli halk başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederken, Beşir Derneği’nin hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. Sarıyar; “Beşir Derneği olarak daha çok hizmet için daha çok temsilcilik açmak istiyoruz” dedi.


Paylaşım Noktası’nda ücretsiz alışveriş “Paylaşım Noktası” adı altında Türkiye’nin ilk yardım mağazalarından birini de açan Beşir Derneği, bu hizmetiyle gıdadan elbiseye, temizlik ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına kadar geniş bir alanda yardım yapıyor. Derneğin başvurular neticesinde belirlediği ailelere aylık kartlar verip Paylaşım Noktaları’ndan ihtiyaçları oranınca ücretsiz alışveriş yapabilmeleri de sağlanıyor.

 



 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.