11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BEYOĞLU BELEDİYESİ 50 AĞRILI ÖĞRENCİYE KAMP YAPTIRACAK

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan 50 öğrenciyi Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampına gönderiyor.

 


Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampında bu yıl Ağrı'lı 50 öğrenciye bir hafta boyunca kamp yaptıracak.

 


Beyoğlu Belediyesi her yıl olduğu gibi her hafta Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan toplam 350 gence, bir hafta boyunca, denizin, güneşin ve doğanın keyfini çıkaracak, bilgi ve becerilerini arttıran aktiviteler yaptıracak.

 


Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı'nın 2012 yılının ilk misafirleri arasında yer alacak olan Öğrencileri arasında yer alacak olan Ağrı'lı 50 öğrenciye Ağrı Belediye Başkanımız Hasan Arslan tarafından Ağrı ile İstanbul arası gidiş-dönüş  ulaşım desteği sağlayacak, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın daveti ile bu kampa Ağrı'dan 28 Kız, 25 Erkek öğrenci olmak üzere 50 gencimiz İzmit ili Kandıra içesi Kefken köyünde bir hafta kamp yapacak.

 


Her yıl 12 hafta boyunca, Beyoğlu Belediyesin tarafından toplam 5000 gencin katılacağı kamp, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Dünya'dan gençleri de ağırlıyor.

 

Her Hafta 350 gençin katıldığı kampı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kamp süresince gençleri yalnız bırakmıyor. Demircan, her hafta sonu kampı ziyaret ederek, gençlerle birlikte vakit geçiriyor, onlarla sohbet ediyor. Bir hafta boyunca, bilgi ve becerilerini arttıran gençler hafta sonunda Demircan'ın da izlediği düzenlenen gala programlarıyla hünerlerini sergiliyor.

 


Kampa bu yılda ilçedeki gençlerin yanı sıra, her yıl olduğu gibi Türkiye'den ve dünyadan gençler de katılacak.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.