11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BİR ŞARJÖR MERMİYİ BOŞALTIP KAÇTI

Ağrı'da yüzü maskeli bir kişi gittiği işyerinin önünde belinden çıkardığı tabancayı peşpeşe ateşleyip bir şarjör mermiyi boşalttıktan sonra kaçtı.

 

Olayla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Berlin kentinde boğazı kesilerek öldürülen 6 çocuk annesi, Sema Subay'ın 2 kardeşi gözaltına alındı.

 

Olay, dün Yeni Van Caddesi'ndeki Subay Ticaret önünde meydana geldi. İşyeri sahibi 36 yaşındaki Yılmaz Subay, "Ben ve 2 çocuğum dükkanda oturuyorduk.

 

Birden üzerimize yüzü maskeli kişinin ateş açtığını gördüm. Hemen yaşları 3 ila 14 arasında değişen çocuklarımı alıp masanın altına saklandık.

 

9 el ateş eden şahıs, mermisi bitince kaçmaya başladı. O gidince bende polise olayı haber verdim" dedi.

 

Polis, olayla ilgili C.C. ve C.C. kardeşleri gözaltına aldı.

 

2 kardeşin emniyetteki sorgusu devam ederken, saldırının geçtiğimiz günlerde Almanya'nın başkenti Berlin'de kocası Orhan Subay tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürülen 6 çocuk annesi Sema Subay'ın yakınları tarafından yapılmış olma ihtimali araştırılıyor.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.