11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BU AİLELER SAHİPSİZ DEĞİLLER

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi fakir ve muhtaç aileleri unutmadı.

 

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi yardım komisyonu düzenli olarak yaptıkları aylık gıda yardımı programlarını bu ayda sürdürdü.

 

Yaptığı hayırlı işlerle adından sürekli söz ettiren Mustazaflar cemiyeti Ağrı şubesi 1. Dereceden mağdur yaklaşık 40 aileye gıda yardımında bulundu. Yardım dağıtımına ikindi namazında sonra başlayan komisyon üyeleri yardım paketlerini tek tek tespiti yapılan bütün mağdur ailelere ulaştırdı.

 

Yağan yağmura rağmen çalışmalarını aksatmadan, duraksatmadan devam ettiren komisyon gönüllüleri gittiği her ev efradının sıkıntılarını dinleyen komisyon gönüllüleri maddi imkânlar dahilinde fakir ve muhtaç ailelere yardım ettiklerini belirttiler.

 

“Mallarını Allah yolunda harcayanların durumu, yedi başak bitiren ve her başakta yüz tane bulunan bir tohum gibidir. Allah dilediğine kat kat verir. Allah lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir. ” (Bakara Suresi 261. Ayet).

 

Ayet-i kerimeyi hatırlatan komisyon gönüllüleri maddi imkânları iyi olan vatandaşlara seslenerek onları Allah yolunda infak etmeye davet ettiklerini söylediler.

 

Tüm hayırseverlere seslenen komisyon üyeleri fakir ve muhtaç ailelerin dualarından mahrum kalmamaları gerektiğini belirterek herkesi Allah yolunda hayır yarışına davet ettiler.

 

Komisyon adına konuşan Evren Kılıçarslan Allah’ın izni ile yapılan tüm yardımların yerine ulaştığını belirtti.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.