11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Çaylar Bizden Sohbet Sizden

İ

 

lçe Emniyet Amirliği tarafından düzenlenen ‘’Çaylar Bizden Sohbet Sizden’’ Projesi Kapsamında İlçe Kaymakamı Murat BEŞİKÇİ, Belediye Başkanı Bülent Osman OSMANAĞAOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Erdinç İREGÜR, İlçe Emniyet Amiri Ersin CAN, Milli Eğitim Müdürü İsa ŞİPAL, İlçe Müftüsü Naci ÇAKMAKÇI ve Çok sayıda Vatandaşların katılımı ile Merkez camii Kıraat hanesinde toplanıldı. Çay ve kurabiye İkramının ardından İlçenin ve halkın sorunları ile ilgili sorular yöneltildi. Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Bülent Osman OSMANAĞAOĞLU Konuyla İlgili Açıklamalarda bulundu;

Konuşmasına sevgili ‘’cemaat ’’ diyerek başlayan BaşkanOSMANAĞAOĞLU, İlçe Emniyet Amirliğimizin Düşüncesi Doğrultusunda Bir araya geldik, İlçemizin yararı ve selameti anlamında, Birliği beraberliği anlamında, İlçemizde yapılacak güzel İşlerin adımların atılması anlamında, bir araya gelip bunları birlikte tespit etmek, yanlışlarımız varsa hatırlatıp gereğini yapmak, doğrularımız varsa sizler tarafından takdir edilmek, Devlet yöneticilerinin bu anlamdaki görevlerinin hizmet göstergesidir. İlçede senelerdir görev yapan kardeşiniz olarak, sizin dertlerinizi ve sıkıntılarını paylaşarak, yarın için neler yapıla bilir, yarın için bir şey yapılacaksa beni de katın diyebilen bir kardeşinizim. Bu anlamda Kaymakamlığımızla, Emniyetimizle, Jandarmamızla, Millî Eğitimizle ve ekimizle, Bütün köy ve Mezralarımız dâhil kendilerimizi hizmete adamışızdır. Neticede zor iklimin insanlarıyız, zor bölgenin İnsanlarıyız, Her türlü zorluğa rağmen ‘’Allaha’’hamdolsun ki hiçbir şekilde sıkılmadık, hiçbir şekilde yorulmadık, Hiçbir şekilde işimiz yarıda kalmadı hamt olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, Emniyetimizin düzenlediği Bu organizasyona ve tüm emniyet mensuplarına, teşekkür ediyorum, Sizlerde bu günü bu anı bizlerle paylaştığınız için, hepinize çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.