11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ÇELEBİ DEN AĞRI YA DOĞALGAZ

Doğalgaz boru hattının Ağrı’dan geçmesine rağmen bir türlü Ağrılıların faydalanamaması sorunu sonunda çözülüyor.

 

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın hafta içinde mecliste yaptığı açıklamada Ağrı için doğalgaz müjdesi vermesi tüm Ağrıda sevince yol açtı. Yıldız yaptığı açıklamada Doğalgazın Ağrı’ya devlet eliyle ulaştırılacağı müjdesini verdi.

 

Hiç kuşkusuz Doğalgazın Ağrıya getirilmesinde Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin önemli katkısı oldu.

 

Çelebi’nin gerek Enerji Bakanına yaptığı ziyarette, gerekse Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ağrı’yı ziyareti sırasında doğalgaz sorununu yeniden gündeme taşıması ve ayrıca katıldığı televizyon programlarında sürekli olarak doğalgaz konusunun Ağrı için önemini anlatması, sorunun çözümü için başlangıç oldu.

 

Ağrılılar doğalgazın dağıtımı ile alakalı mevzuatta yapılacak olan değişikliğin bir önce yapılmasını bekliyor. Mevzuatta yapılacak olan değişiklikle Ağrı doğalgazının dağıtımının kamu eliyle yapılması ve kamu tarafından da finanse edilmesi ön görülecek.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.