11 Ekim 2013 Cuma 00:00
CUMHURİYET İ.Ö.O. ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN EĞLENCELİ GÖSTERİ

Ağrı Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları yılsonu programı sergilendi.

 

 


Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen  yılsonu programına İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Okul Müdürü Kaya Karakoç,okul yöneticileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda veli de katıldı. Programın açılış konuşmasını okul müdürü Kaya Karakoç yaptı.

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı olarak hazırladıkları programa katılımlarından dolayı gelenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı.

 

Öğrencilerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları çalışmaların burada sergileneceğini belirten Karakoç, “çocuklarımızı burada izleyince mutlu olacak, haklı bir gurur duyacaksınız. Sevincinizden belki de gözlerinizden yaşlar akacaktır.

 

Rahmetli Barış Manço’nun çokça kullandığı bir tabirimiz var “çocuk 7’sinde ne ise 70’inde de odur” . Bu nedenle çocuklarımızın bu yaşlarda öğrendikleri ve kazandıkları davranışları bütün bir hayatlarını etkileyecektir. Biz eğitimciler de bu doğrultuda eğitim hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. Karakoç, sözlerini şöyle sürdürdü:”Okulumuzda bu yıl 63 çocuk anasınıfında okumaktadır. Fiziki şartlarımızı iyileştirebildiğimiz ölçüde bu sayıyı ileriki yıllarda daha da arttırmayı hedefliyoruz.

 

 

Heyecanla çocuklarımızın marifetlerini sergilemelerini bekliyorsunuz. Evet birazdan çocuklarımızın nasıl cevherler olduklarını görme şansına sahip olacaksınız. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Hepinize iyi seyirler diliyorum” şeklinde konuştu.  Karakoç’un konuşmasının ardından Papatyalar, Yıldızlar ve Minik Eller anasınıfları birbirinden güzel gösterilerini sundular.

 

 

Dans gösterilerinden, skeçlere; tiyatrodan monologlara kadar çok geniş bir yelpazede maharetler sergilendi. Öğrencilerin yıl boyu aktivitelerini gösteren fotoğrafların olduğu slaytlar da ayrıca programda gösterildi. Salona sığmayan velilerin bir kısmı programı ayakta izlemek zorunda kaldı.

 

 

Programın bitiminde il Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmenleri Döndü Çavdar, M.Burcu Çölkesen ve Esra Çelik’e birer demet çiçek takdim edildi.

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.