11 Ekim 2013 Cuma 00:00
DİYANET GENÇLİK SPOR KULÜBÜNÜN PROJESİ HAYATA GEÇTİ

Diyanet Gençlik Spor Kulübü Ağrı Şubesi  tarafından hazırlanan ve sosyal Destek Programı (SODES)’in finanse ettiği ‘Toprak Sahadan Halı sahaya’ projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı yapıldı.

 

Açılış  Programına Ağrı Valisi Ali YERLİKAYA ve beraberindeki Heyet ile birlikte İl Müftü Vekili Şevket DİLMAÇ, Diyanet Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Memet AKBAŞ, Özel Bilgi Koleji Müdürü Engiz ESKİN, Eğitmen Muhammet GÖKBAKAN, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

Gençlerimiz için Spora yapılan her yatırım bizim için önemlidir diyen Vali YERLİKAYA, açılışın ardından çocuklara forma hediye etti. Yoğun programına rağmen çocuklarla birlikte penaltı atışları yapan YERLİKAYA, Ardından sahada çeşitli incelemelerde bulunup Diyanet Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Memet AKBAŞ’tan bilgi aldı.

 

Program İl Valisi Ali YERLİKAYA’nın Projenin hayata geçirilmesine sağladığı katkılar anısına sunulan Plaket ve hatıra fotoğrafından sonra sona erdi.


 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.