11 Ekim 2013 Cuma 00:00
DOĞUBAYAZIT SULAR ALTINDA

Saat 18.00 sularında sağanak şeklinde yağan daha sonra aşırı bir yağışa dönüşen yağmur Doğubayazıt’ta sele neden oldu.

 

İlk edinilen bilgilere göre Doğubayazıt kent merkezine İshak Paşa Sarayı yolu üzerinde bulunan karaderenin taşması sonucu İsmail Beşikçi Caddesi sular altında kalırken Ganispi ve Meyramane köyleri istikametindeki derelerin de taşması sonucu Abdigör Mahallesi, Koçkıran Mahallesi Iğdır yolu üzerinde bulunan Ahmedi Hani Mahallesi, Yeni Mahalle ve Sanayi Mahallesi sel sularından etkilenen yerler olduğu öğrenildi.

 

Kent merkezinde hareket halinde olan araç şoförleri caddelerde akan sel nedeniyle zor anlar yaşadılar. Kent sakinleri ise köprülerin tıkaçlarını kendi gayretleri ile açmaya çalıştıkları görüldü.

 

Selin meydana getirdiği maddi hasarın büyük olduğunu birçok evin sular altında kaldığı gelen bilgiler arasında, selde can kaybının olup olmadığı henüz saptanamadı.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.