11 Ekim 2013 Cuma 00:00
DOĞUBAYAZIT TA ASKERİ LOJMANA SALDIRI

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 2 PKK’lı motosiklet üzerinden uzun namlulu silahlarla askeri lojmana kralbet ateş ettiler. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

 

Olay, gece saat 00.30’da Ağrı Caddesinde meydana geldi. Motosikletle gelen 2 PKK’lı eski devlet hastanesinin yanında bulunan askeri lojmana uzun namlulu silahlarla rastgele ateş açtı. Saldırıdan sonra PKK’lılar geldikleri güzergâhı kullanarak motosikletle olay yerinden hızla kaçtı.

 

Saldırının meydana geldiği yere çok sayıda özel harekât polisi sevk edildi. Polisler ara sokaklara kaçan 2 PKK’lı her yerde arandı. Olay yerine gelen Doğubayazıt Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Erbaş ve İl Emniyet Müdür yardımcısı Aydın Develi’de incelemelerde bulundu.

 

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken, PKK’lıların ateş açtığı yerden 38 mermi kovanı bulundu.

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.