11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Doğubayazıtta İnşaat Çöktü, 3 İşçi Yaralandı.

 

 

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir inşaatın çökmesi sonucu 1’i ağır 3 işçi yaralandı.

 

 

Olay akşam saat 21.00 sıralarında Doğubayazıt Barış mahallesinde meydana geldi. Mahalle kenarında 2 ay önce yapımına başlanan 3 katlı inşaat, beton mikserinin beton boşalttığı sırada çöktü. Çökmeden sonra Madi Köse isimli işçi enkazı…n altında kaldı.

 

 3’üncü kattan 2’inci kata düşen Köse’nin üzerine beton ve molozların düşmesi sonucu ağır yaralandı. Köse, Doğubayazıt Arama Kurtarma (DAK) ekipleri tarafından enkazın altından çıkarılarak sağlık ekiplerininde yardımıyla sedyeye konuldu. Daha sonra sedye Doğubayazıt Belediyesine ait itfaiye aracının merdivenine konularak aşağı indirildi.

 

 

Durumu ağır olan Köse Ambulansla Devlet Hastanesine kaldırılırken, çökme sırasında yine inşaatın 3’üncü katında bulunan İsmet ve Cesim Çakan isimli işçilerde hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, görgü tanığı Ahmet Tanrıverdi, “Markete alışveriş yapmaya geldim. Tam o sırada bir ses geldi dışarı çıktığımda inşaata biri bağırıyordu. İnşaata yaklaştım betonların altında biri vardı. Hemen ambulansa ve itfaiyeye haber verdim.” Diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.